Hogar
$parent->name

Comedor Clandestino

Ara fa un any, us vam descobrir alguns llocs clandestins que amaga Barcelona. Restaurants ocults, tast de vins secrets, massatges nocturns, concerts en locals tancats, festes privades... Un petit recopilatori de racons reservats als més espavilats. En el mateix post us comentàvem que tot el que és prohibit està de moda, per això, no és d'estranyar que poc a poc vagin sorgint noves iniciatives clandestines.

espiera

Javier és venedor de taps de suro. Maite és mestre. Junts formen una parella aparentment normal, però, la realitat és ben diferent. Javier i Maite amaguen un secret que han decidit compartir només amb nosaltres i vosaltres, Monaparters. Així que pareu bé la vista i guardeu-nos el secret...

Durant els caps de setmana aquesta insòlita parella adopta noves identitats fruit d'una passió comuna: la cuina. Junts personifiquen Comedor Clandestino, un menjador amb l'objectiu de donar a conèixer la cultura catalana a través de compartir la cuina feta a casa amb molt d'amor.

Comedor clandestino amanida de cítrics amb vinagreta de festucs

comedor clandestino braves sergi arola

Com els millors agents secrets, aquests dos xefs amateurs especialitzats en la cuina de mercat compten amb un “centre d'operacions” propi (casa seva), però també s'adapten a les necessitats dels seus comensals, i si es dóna el cas, poden traslladar-se a un altre punt ocult (casa teva).

comedor clandestino

Javier i Maite treballen sempre amb matèria prima de primera qualitat. Sovint els podeu enxampar a mercats com el de la Boqueria, Galvany, Gràcia o La Concepció comprant aliments frescos de temporada per elaborar, desprès, plats suculents amb tocs de cuina d'autor.

comedor clandestino montadet de pebrots a la llenya amb ventresca de tonyina

La dinàmica dels menjars consisteix en establir un joc de sabors amb el gourmet perquè passi una vetllada divertida i diferent rodejat d'un ambient pròxim i molt familiar.

comedor clandestino

Sobre els menús, comentar que trobareu una àmplia varietat de petits plats que us oferiran diferents sensacions gustatives. Es tracta d'una degustació de productes elaborada conjuntament amb els suggeriments dels propis comensals. El resultat final, un àpat de qualitat personalitzat als teus gustos. Mola, oi?

comedor clandestino rissoto de boletus edulis

comedor clandestino calamars amb carxofa

comedor clandestino roast beef

comedor clandestino escuma de iogurt amb mango

Per viure l'experiència amb amics, familiars o en parella, (mínim 4 persones i màxim 7), podeu contactar i reservar directament a través del seu bloc.

comedor clandestino

Tranquils, aquest missatge no s'autodestruirà en cinc segons. O sí?