Hogar
$parent->name

A casa de David Ymbernon

Heu aquí la història d’una obsessió. Tot va començar l’any 1994, amb un quadre i un color. Des de llavors, el món del David Ymbernon és taronja, un color que combina l’energia del vermell amb la felicitat del groc, i que per això se l’associa a l’alegria, al sol brillant, al tròpic.

La visió del color taronja produeix la sensació de major aportació d’oxigen al cervell, el que vigoritza i estimula l’activitat cerebral. És un color calent portador d’energia, felicitat, creativitat, determinació, èxit, ànims i estímul... Tot el que vam trobar a casa del David Ymbernon, poeta visual culinari, i l’Elisabet Augé, interiorista amb una llarga trajectòria en el sector.

En casa de David Ymbernon

En casa de David Ymbernon

En casa de David Ymbernon

Del David és el color taronja, de l’Elisabet l’elecció dels materials, i tenen dos menuts, el Dadà i la Daida. Heu aquí una família que pren l’art com a forma de vida; ells no viuen, «art-viuen», i casa seva no és casa seva, és casa teva, si és que hi ha cases d’algú. El David i l'Elisabet han convertit la seva llar en un pis-fundació on es realitzen tota mena de performances en format íntim: sopars, concerts, obres de teatre... Un projecte que obre les portes a qui vulgui experimentar l'art de ben a prop.

David Ymbernon artDavid Ymbernon performance sopar concert

David Ymbernon performance sopar concertDavid Ymbernon performance sopar concert

David Ymbernon performance sopar concert

David Ymbernon performance sopar concert

Olga Sala, Socia y Directora de Marketing en Monapart

Olga Sala

Socia y Directora de Marketing

Servicios centrales